Covid мерки

Уважаеми гости,

Бихме искали да Ви информираме, че официалната дата на откриване на сезон 2024 в хотел Лилия е 24.05.2024 г. С чувство на голяма отговорност и вълнение сме готови да Ви посрещнем отново в нашия хотел и да Ви предложим най-топлата усмивка и гостоприемство.

Имайки предвид на първо място здравето и безопасността на нашите гости и персонал, в съответствие с указанията на Световната Здравна организация , българското Министерство на здравеопазването и туризма, ние внедрихме нашите Вътрешни протоколи за здраве и безопасност.

По-долу ще намерите всички подробности, за които сме се погрижили, за да ви осигурим много безопасна и здравословна среда:

Резервации

Ние разбираме, че пътуването през този период може да бъде по-сложно от обикновено, и сме в състояние да предложим гъвкавост при нови резервации и съществуващи такива . Безплатна анулация, безплатна промяна на датите и връщане на депозита са възможни (единствено след представяне на валиден положителен тест за Ковид, в рамките на периода на пребиваване) , ако е необходимо, чрез нашия отдел за резервации на sales@hotellilia.com

Общи части

  • Увеличихме честотата на почистване и дезинфекция на общите площи на хотела с акцент върху плота на рецепция,асансьори (бутоните на асансьорите), дръжки на вратите, карти за стаите и тоалетни за общо ползване.
  • На рецепция е наличен дезинфектант за ръце.
  • Указателни табели за спазване на дистанция са поставени на необходимите места, както и плексигласова преграда на рецепция.
  • Препоръчваме на гостите да ползват безконтактни плащания.
  • Ако е възможно, моля, избягвайте използването на асансьори. Ако е необходимо, следва да бъде използван от гости, пребиваващи в една и съща стая.

Стаи

  • Използваме специални протоколи за почистване и дезинфекция на стаите преди пристигане, по време на пребиваване и след всяко заминаване, като особено внимание обръщаме на най-често докосваните повърхности.

Ресторант

  • На входа на ресторанта е монтиран дозатор за дезинфекция на гостите преди влизане.
  • Реорганизирахме процеса на обслужване в ресторанта – маркиран e еднопосочен трафик, инсталирани са прегради от плексиглас на блок масата, сервирането на ястия от бюфета се осъществява от нашите служители, за да ограничим кръстосано заразяване.
  • Предвидили сме разстояние от 1.5 метра между масите с цел физическо дистанциране.

Екипът на хотел „Лилия” ще бъде тук, за да Ви приветства с „Добре дошли”, като част от нашето семейство!

Очакваме с нетърпение да Ви посрещнем отново!

Ние сме на Ваше разположение на +359 52 357 000 или manager@hotellilia.com

Искрено Ваш – екипът на хотел „Лилия”